Dadu mai kedvencei

Látogató számláló

0
0
2
4
3
9
2

Daduzoo - kézzel készült és festett, egyedi tervezésű állatok és fantáziafigurák fából

Kreatív, egyedi faállatok szerepjátékokhoz minden korosztálynak

 

A kicsi gyerekek úgy ragaszkodnak egy-egy állatfigurához, hogy a legjobb barátjuknak érzik. Beszélnek hozzá, énekelnek neki, megetetik, betakargatják, gondoskodnak róla és hurcolják magukkal, amerre mennek. A kicsit már nagyobb, óvodás korú gyerekek szerepjátékokba, bábozásba vonják be a játékállataikat, a közösen összeállított évszakasztalokba is szeretnek állatszereplőket berakni. Sok családban vannak képeskönyvek a természetről, az állatok világáról, ezeket lapozgatva is előkerülhetnek a dadu faállatok. 

Nagyon fontos szerepe van a jó állatos meséknek a gyerekek fejlődésében, hiszen beleélve magukat egy-egy szereplő történetébe közelebb kerülnek a természethez, érzékenyebbek, empatikusabbak lesznek általa, megértik a sokszínűség fontosságát, kitárul a világ. És megismerve a különböző állatok természetét, szokásait, saját meséket, történeteket találnak ki, így fejlődik a beszédkészségük, kreativitásuk, szárnyal a fantáziájuk. A közös játék során bővül a szókincsük, egyre árnyaltabban fejezik ki a gondolataikat. A szülők is sokkal könnyebben tudnak megértetni bizonyos élethelyzeteket a gyerekekkel, ha eljátsszák nekik azt állatokkal. A Dadu ezekkel a fajátékokkal ehhez szeretne kedves, szerethető szereplőket adni.

Fontosnak tartjuk, hogy a dadubolt kínálatában legyenek realisztikus, élethűen megformázott és festett állatok, és olyanok is, amik nem az erdő vagy szavanna, hanem mesék és a fantázia világában élnek. 

A DaduZoo minden faállata egyedi és különleges, tökéletes ajándék azoknak, akik szeretik a természetet és az egyedi kézműves alkotásokat.


Hasznos olvasnivaló:

Különleges fajátékok a környezettudatos neveléshez