Dadu's current favorites

Visitor counter

0
0
2
9
5
3
2

DaduTree

DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
DaduTree
Developmental wooden toy made of untreated linden wood with child-friendly wax based paint and a child-friendly wax coating.
Size: approx. 34 x 19½ x 4½ cm. Its foliage is made of tufted poplar and approx. 6 cm thick.
Warning: not suitable for children under 3 years of age.
Like every dadu, this one is completely unique. We won't ever make another one exactly like this one. Even if we tried to, we wouldn’t be able to, because we don’t use templates. We hand draw all of our designs directly onto the wood and then we paint them by hand with custom mixed colors. Every Dadu is as much a completely unique work of hand-crafted art as it is a developmental toy.
Details
CE  :
CE tanúsítvánnyal rendelkezik
3plus :
Figyelmeztetés: nem alkalmas 3 évesnél fiatalabb gyermekek számára.
Further data
In stock :  1 db
35.00 EUR
Details
A Dadu szavanna egy folyamatosan bővíthető játékkészlet, aminek tetszés szerint lehet összeválogatni az elemeit. Igyekszünk minél többféle állatfigurát készíteni, amikkel be lehet népesíteni akár egy dadu hátteret, és találtok hozzá jellegzetes afrikai fákat is. Az állatokat igyekszünk a mozdulataikkal, a festéssel és az egymáshoz arányított méreteikkel is valósághűen ábrázolni, hogy játék közben tanulni is lehessen a csodálatos afrikai vadvilág életéről. Ezek a daduk már a nagyobbaknak valók, hiszen a szerepjátékokat 3 éves kor körül kezdik élvezni a gyerekek. Nagyon fontos szerepe van a jó állatos meséknek a gyerekek fejlődésében, hiszen beleélve magukat egy-egy szereplő történetébe közelebb kerülnek a természethez, érzékenyebbek, empatikusabbak lesznek általa, megértik a sokszínűség fontosságát, kitárul a világ. És megismerve a különböző állatok természetét, szokásait, saját meséket, történeteket találnak ki, szárnyal a fantáziájuk. A közös játék során bővül a szókincsük, egyre árnyaltabban fejezik ki a gondolataikat. A szülők is sokkal könnyebben tudnak megértetni bizonyos élethelyzeteket a gyerekekkel, ha eljátsszák nekik azt állatokkal. A Dadu ezekkel a fajátékokkal ehhez szeretne kedves, szerethető szereplőket adni.
A figurákat úgy terveztük, hogy - amennyire a fa sajátosságai engedik - megőrizzük egyes állatok kecses, finom vonalait, ami azzal jár, hogy ezek a játékok már nem valók sem rágcsálásra sem dobálásra, ezért ajánljuk őket a 3 éves kor fölötti korosztálynak.
Info
brand
DADU
Article No.
dg0027
Weight
900 g/db
Opinions

Be the first to review this product!

Additional products
Similar products