Dadu mai kedvencei

Látogató számláló

0
0
3
0
7
4
8

Egyíves domb választható ültetőgödrökkel kiskertészeknek

Egyíves domb választható ültetőgödrökkel kiskertészeknek
Egyíves domb választható ültetőgödrökkel kiskertészeknek
Találd ki, milyen dombot szeretnél a kiskertész játékodhoz, és mi megcsináljuk neked.
• Aszerint, hogy miket szeretnél ültetni bele, meg tudod határozni, hogy milyen ültetőgödrök legyenek benne
• Kiválaszthatod a színét

Háromféle gödörrel készülnek a kiskertész dombok:

• kicsi kerek gödörbe ültethető a legtöbb növény
• nagy kerek gödörbe a
gumós zöldségek (krumpli, zeller, cékla)
fák
hagymavirág
• hosszúkás gödörbe a karógyökerűek (sárgarépa, fehérrépa, torma)

Mivel szeretjük és tiszteljük a fát, igyekszünk a lehető legjobban kihasználni annak adottságait. A szép bibiket belekomponáljuk, a hibákat és a csúnya bibiket pedig kikerüljük amikor a gyalult hársfa pallóra szabad kézzel felrajzoljuk a dombok organikus formáit. Ezért, és mert a természetben is csodálatosnak tartjuk a domborzat változatosságát, a kiskertész dombok formája nagyon különböző.

Mivel rengeteg kombináció lehetséges, nem tudunk mindenből készletet tartani, ezért kérjük, hogy a megrendelésnél vedd figyelembe az elkészítési időt. Sokféle festetlen domb van előkészítve, ha olyat választasz, amit így csak festenünk és viaszolnunk kell, akkor 2-3 nappal a megrendelés után tudjuk elküldeni neked. Ha olyan kombinációt választasz ki, ami nincs így előkészítve, akkor kb. nyolc-tíz nap a várakozási idő. Ha pedig olyan dombot szeretnél, amit nem tudsz a gombokkal kiválasztani, írj nekünk, és megbeszéljük, hogy el tudjuk-e készíteni a kívánságod szerint.
Ha te szeretnéd megfesteni a saját dombodat, natur is megrendelheted. Teljesen elő van készítve, meg van csiszolva.


Bővebben
Raktáron
3 738 Ft
Részletek
A kiskertész játékkal a kertet be lehet vinni akár a gyerekszobába :)
Egy kisgyerek még bizalommal, nyitottan fordul minden élőlényhez, tud szeretni egy szőröshernyót, nem fél a pókoktól, és olyan szeretettel adja neked azt a kitépett fűszálat vagy kókadt pitypangot, mintha a világ legnagyobb kincsét nyújtaná át. És ha mi, felnőttek ilyenkor kicsit magunkba nézünk, vagyis inkább megpróbáljuk az ő szemükkel nézni mindazt, ami körülvesz minket, akkor talán tudunk segíteni abban, hogy az ő ösztönös képességük arra, hogy békében éljenek a természettel, tudatossá váljon. Hátha ők majd nem akarnak mindent lebetonozni, térkövezni, aszfaltozni, nem kivágni hanem ültetni fognak fákat, nem verik le a fecskefészkeket és nem szemetelnek a mezőn. Persze a kiskertész dadu csak egy játék. Nem gondoljuk azt, hogy megváltozik tőle a világ, de talán segít abban, hogy a gyerekeink majd jobbak legyenek, mint mi.
És persze a kiskertész daduval fennkölt gondolatok és világmegváltás nélkül is önfeledten, vidáman, lehet játszani :)
Mint minden dadu, a kiskertész összes dombja és belevalója egyedi darab, ebből az is következik, hogy minden egyes ültetőgödör, és minden hozzávalónak a gombóca egyenként van fúrva illetve kivágva, és megcsiszolva. Mivel minden kézzel készül, nyilván nem tökéletesen pontosak, ezért előfordul, hogy valamelyik belevaló kicsit nehezebben megy be az egyik gödörbe, egy másik pedig kicsit lötyög.
A fából, kézzel készült játékoknál gyakran vannak olyan tökéletlenségek, amik egy műanyagból, géppel előállított játéknál nem fordulnak elő. De mi akkor is a fára szavazunk :)
Adatok
brand
DADU
Cikkszám
kkdmb1
Tömeg
200 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Kiegészítő termékek
Hasonló termékek