Dadu mai kedvencei

Látogató számláló

0
0
3
0
7
4
8

Nevevan daduk – csak neked, egyedileg tervezett kirakós fajáték

nevevan Ha olyan névreszóló ajándékkal szeretnél meglepni valakit, amivel igazán ki tudod mutatni a szeretetedet, odafigyelésedet, és akár egy motivum, vagy a színek kiválasztásával olyasmit tudsz üzenni, ami kettőtöket összeköt, és szívesen vagy az ajándék elkészítésében aktív közreműködő az ötleteiddel, akkor a legjobb, ha csinálunk együtt egy nevevan dadut :)

A megrendelés menete

– Először írd meg légyszi, hogy mik az elképzeléseid. Pl.: szeretnék egy forgatagos nevevan dadut Lotti névre, szivárvány színű ívekkel és kék-zöld betűkkel. Vagy: a kisfiam rajong az elefántokért, szeretnék egy tálcás kirakós nevevan dadut neki két elefánttal és felhővel, Peti névre. Lila szín ne legyen benne, a többit rátok bízom…
Azt szeretnénk kérni, hogy ne küldj rajzot. A daduk attól daduk, hogy mi tervezzük őket. Nem vállaljuk olyan játék elkészítését, amit nem mi rajzoltunk meg.

– Írd meg azt is, hogy mennyit szeretnél költeni rá. Amíg nem csinálunk egy tervet, mi sem tudjuk, hogy pontosan mennyibe fog kerülni, de már a rajzolásnál próbáljuk figyelembe venni, hogy mi a keret. Az ár nem attól függ elsősorban, hogy mekkora egy dadu, hanem hogy hány, és milyen bonyolult elemből áll. Mi minden kis alkatrészt egyenként megrajzolunk, kivágunk, megcsiszolunk többször, körbemarunk, festünk, viaszolunk..., tehát a munka, amit beleteszünk, sokkal több, mint az alapanyagok ára. Egy hosszú névből nyilván csak bonyolultabb, több részes dadut lehet csinálni, mint egy hárombetűsből. De egy nagyon rövid név mellett ha sok egyéb elem is van (napocska, házikó, tacskó, virág...), akkor az sem lesz olcsó.

– Ha már tudjuk, hogy kb. mit szeretnél, először küldünk neked e-mailben egy vázlatrajzot - ez tényleg az, csak egy ceruzával papírra felskiccelt terv, nem színes, nem 3D-s -, ami alapján már látod, hogy kb. hogy fog kinézni a dadud. Egy megsaccolt méretet is írunk hozzá, amitől egy-két centivel eltérhet aztán a játék, de nagyjából akkora lesz.
Ha forgatagos nevevant szeretnél, annak csak a közepét, vagyis a betűket rajzoljuk meg pontosan, és hogy hogyan indulnak belőle az ívek, de nem rajzoljuk fel az egészet, mert a forgatagosoknál mindig sokat improvizálunk.
Ez a vázlat ingyen van, még nem jelenti azt, hogy muszáj megrendelned. Nagyon szívesen rajzolunk, de nem két perc kitalálni egy ilyen tervet, ezért légy szíves, csak akkor kérj tőlünk ilyen skiccet, ha komolyan gondolod, hogy szeretnél rendelni. A vázlattal együtt küldjük az árajánlatot is.

A tálcás kirakósoknál a méretre készített tálca is benne van az árban.

– Ha elfogadtad a vázlatot az árajánlattal együtt, akkor kérünk előleget, ami a teljes ár negyede, és ha megkaptuk az előleget, akkor kezdjük el csinálni a dadudat.
Kérünk, ne vedd ezt bizalmatlanságnak, de azért egy névreszóló dadu elég speciális dolog; ha a megrendelő meggondolja magát, mire elkészülünk vele, akkor nem valószínű, hogy bárki másnak el tudjuk adni.

– Amikor kész van a nevevan dadud, akkor küldünk róla fotókat, és elküldjük a számlát a fennmaradó összegről + a szállítás díja. Ha beérkezett a teljes kiszámlázott összeg, akkor pár napon belül elküldjük neked a csomagot.

Ha van kedved, mi nagyon örülnénk neki, ha küldenél nekünk fotót játék közben, és ha hozzájárulsz, hogy kirakhassuk akár itt a weboldalon, akár a fb. felületeinken, annak különösen. És persze minden reklám jól jön; nagyon hálásak vagyunk, ha te is megmutatod a dadudat a világnak.