Dadu mai kedvencei

Látogató számláló

0
0
3
2
5
4
3

Dadu betűzni és számozni tanul

Jócskán odébb van még, hogy Dadu suliba járjon, de már nagyon izgatják a betűk és a számok. Folyton kérdezgeti, hogy melyik a Bikfic betű, meg a lekvár betű, hogy ő hány éves és azt hogy kell leírni, aztán van, hogy krikszkrakszokat rajzol a homokba, és nekünk fel kell olvasni. Ha szerintünk az van odaírva, hogy nyomás az ágyikóba, olyankor ingatja a buksiját és úgy néz ránk, mintha teljesen tökkelütöttek lennénk, majd kiböki: Dedósok, nem is tudtok olvasni. Szóval úgy döntöttünk, hogy kellene már neki néhány fabetű. És ha már megcsináltuk, ki is pingáltuk.
Ilyen betűket megrendelésre készítünk, csak néhány van készen.

Megrendelés:

Ha szeretnél te is, légyszi írj nekünk. Ha van valami kívánságod pluszban – például volt, aki kért egy lufit rá, vagy virágos mező helyett tengervizes teknőcös festést – azt is írd meg, és ha úgy látjuk, hogy meg tudjuk csinálni, akkor elvállaljuk. Megírjuk azt is, hogy mikorra tudjuk elkészíteni és adunk egy árajánlatot. Ha megfelel neked az ár és a vállalási idő, akkor a teljes összeg negyedét szeretnénk előlegbe kérni. Ha megkaptuk az előleget, akkor kezdjük el csinálni a betűket. Kérünk, ne vedd ezt bizalmatlanságnak, de ha meggondolod magad, és mégsem szeretnéd, akkor nem valószínű, hogy el tudjuk adni pont azokat a betűket, amiket kértél. Amikor kész van, akkor küldünk róla fotókat, és elküldjük a számlát a fennmaradó összegről + a szállítás díja. Ha beérkezett a teljes kiszámlázott összeg, akkor pár napon belül elküldjük neked a csomagot.
Természetesen ezek sem sablonnal készülnek, tehát ha valaki Ottó nevet szeretne, akkor két-két különböző O-t és T-t kap – na meg egy még különbözőbb ékezet.
4,5 cm vastag hársfából vannak, 12 cm magasak, szélességük változó.
Az áraik attól függnek, hogy mennyi munka van velük: